u bent hier

Fixkes

18 +

Amusementsmuziek


Fixkes doet Hoboken dus Hoboken doet Fixkes. Waar beter dan de nieuwe single - genaamd ‘Hoboken' - voor te stellen dan in Hoboken zelf? Geniaal! En hoeveel keer kan je het woord Hoboken gebruiken in een korte promotekst? Nooit genoeg! Daarom: Fixkes met Hoboken in Hoboken op 14/9 in het Gravenhof. Topsong, topdistrict, topavond. Zoutelande, eat your heart out! 2016: na 10 jaar, 15 singles en 3 ... Lees meer »

Fixkes doet Hoboken dus Hoboken doet Fixkes. Waar beter dan de nieuwe single - genaamd ‘Hoboken' - voor te stellen dan in Hoboken zelf? Geniaal! En hoeveel keer kan je het woord Hoboken gebruiken in een korte promotekst? Nooit genoeg! Daarom: Fixkes met Hoboken in Hoboken op 14/9 in het Gravenhof. Topsong, topdistrict, topavond. Zoutelande, eat your heart out!

2016: na 10 jaar, 15 singles en 3 albums besluit Fixkes, na de Weeral Halfacht-tour, een fikse sabbatperiode in te lassen.
Die in 2018 wegens goesting ten einde loopt. Met nieuwe nummers, een dra te verschijnen nieuwe single en nieuwe optredens in het vooruitzicht...
Ingrediënten blijven als vanouds (h)eerlijke songs met juist genoeg weerhaken in dat Vlaamse dialect waarin alles kan, maar niets moet. Waar het de ene moment snoeihard gaat en de andere fluweelzacht, waar humor haasje over speelt met ernst en waar het nog altijd gaat over het leven, rake observaties, en natuurlijk de liefde. Of het gebrek eraan.

Fixkes:

Sam Valkenborgh: zang, bas Peter Deckers: gitaar, mondharmonica
Jan Valkenborgh: drums
Bart Palmers: toetsen
Mike Engels: rap, gitaar

FIXKES
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
vrijdag 14 september 2018om 20:45
Gravenhof
€ 8,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/52547/fixkes