u bent hier

Film The Book of Life | Feest van de Doden - AFGELAST

6 +

Animatie en kinderfilms


Deze animatiefilm van de Mexicaanse regisseur Jorge Gutierres vertelt over Manolo, een jongeman die op een grote reis gaat door drie magische werelden en daar zijn grootste angsten moet overwinnen. Lang geleden, tijdens de Mexicaanse feestdagen Día de Muertos, wanneer in Mexico de doden terugkeren om herdacht te worden door hun nabestaanden, speelt zich een wervelend avontuur af in Mexico en ... Lees meer »

Deze animatiefilm van de Mexicaanse regisseur Jorge Gutierres vertelt over Manolo, een jongeman die op een grote reis gaat door drie magische werelden en daar zijn grootste angsten moet overwinnen.

Lang geleden, tijdens de Mexicaanse feestdagen Día de Muertos, wanneer in Mexico de doden terugkeren om herdacht te worden door hun nabestaanden, speelt zich een wervelend avontuur af in Mexico en in de onderwereld: daar waar overledenen wonen die nog niet uit de harten van hun geliefden zijn verdwenen, maar waar ook de doden verblijven die vergeten zijn.


Manolo is een jongeman die de verwachtingen van zijn familie wil waarmaken, maar ook zijn eigen hart wil volgen. Voordat hij zijn eigen pad kiest gaat hij op een grote reis doorheen drie magische werelden, waar hij zijn grootste angsten moet zien te overwinnen.


 

Bibliotheek Permeke
Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 26
2060 Antwerpen
zaterdag 31 oktober 2020om 14:00
Bibliotheek Permeke
gratis
Bestel tickets
www.permeke.org/nl/event/79674/filmvo...