u bent hier

Film 'liefde in tijden van jongdementie' + nabespreking

Gezondheid en zorg


De film ‘Liefde in tijden van jongdementie’ toont het maakproces van de theatervoorstelling 'DE LOTELING', van het gezelschap Het Bataljong, waarin mensen met jongdementie zelf hun verhaal vertellen en zelf op de scène staan. Zonder gêne. Zonder blad voor de mond. Deze voorstelling geeft een heel bijzondere inkijk in wat er omgaat in het hoofd en hart van mensen met jongdementie, partners, ... Lees meer »

De film ‘Liefde in tijden van jongdementie’ toont het maakproces van de theatervoorstelling 'DE LOTELING', van het gezelschap Het Bataljong, waarin mensen met jongdementie zelf hun verhaal vertellen en zelf op de scène staan. Zonder gêne. Zonder blad voor de mond.
Deze voorstelling geeft een heel bijzondere inkijk in wat er omgaat in het hoofd en hart van mensen met jongdementie, partners, buddy’s en vrienden. Maar vooral ook toont het wat er allemaal wél nog mogelijk is.
Een medewerker van Coponcho is aanwezig tijdens het nagesprek.
Bekijk hier de trailer van 'LIEFDE IN TIJDEN VAN JONGDEMENTIE', en de aanmoedigende woorden van Xavier Taveirne en Phara De Aguirre, respectievelijk nonkel en tante van 'Het Ventiel': https://vimeo.com/398174380?fbclid=IwAR1fnLbWOFQQVpQ9MARfwKEXNJF0P217-lMk7dzNhLF4XDFu-H8JIKW5AQo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Well2DAY-centrum Mechelen
Désiré Boucherystraat 10
2800 Mechelen
donderdag 30 september 2021 van 00:00 tot 23:59
Mantelzorgvereniging Coponcho
gratis
weetsteedsmeer@devoorzorg.be
03 285 4632
www.devoorzorg-bondmoyson.be/mantelzo...