u bent hier

Figaro

Tekst en muziektheater


Samen met het management gaan we op zoek naar een nieuwe datum in de nabije toekomst. Wanneer die is vastgelegd, houden wij je zeker als eerste op de hoogte! Compagnie Marius maakte een gloednieuwe vertaling en eigenzinnige bewerking van de twee melancholische komedies ‘De barbier van Sevilla’ en ‘De bruiloft van Figaro’ van de Franse schrijver Beaumarchais. Compagnie Marius gaat terug naar de ... Lees meer »

Samen met het management gaan we op zoek naar een nieuwe datum in de nabije toekomst. Wanneer die is vastgelegd, houden wij je zeker als eerste op de hoogte!Compagnie Marius maakte een gloednieuwe vertaling en eigenzinnige bewerking van de twee melancholische komedies ‘De barbier van Sevilla’ en ‘De bruiloft van Figaro’ van de Franse schrijver Beaumarchais. Compagnie Marius gaat terug naar de originele komedie, die actueler en levendiger blijkt dan ooit tevoren. Figaro is een totaalspektakel waarbij alle zintuigen getrakteerd worden op veel spelplezier, een ijzersterke tekst, een lekkere Spaanse maaltijd en een muzikaal intermezzo.


Elke theater- en operaliefhebber moet deze voorstelling gezien hebben. Maak u klaar voor vierenhalf uur non-stop genieten. Je neemt plaats op een tribune in openlucht, hou dus rekening met het weer. Tijdens de pauze schuif je aan tafel voor een heerlijke paella en een glaasje wijn (=inbegrepen in de ticketprijs).

WAAS GRAMSER (VERTALING EN BEWERKING), EVELIEN BOSMAND/CLARA CLEYMANS/ELINE KUPPENS, FRANK DIERENS, WAAS GRAMSER, MAAIKE NEUVILLE, KOEM VAN IMPE/STEFAAN DEGAND, KRIS VAN TRIER (SPEL)

EEN SAMENWERKING VAN DE ANTWERPSE CULTUURCENTRA
 IN DE PERS “Comp.Marius heeft met Figaro weer eens een intelligente komedie opgevoerd zoals alleen zij dat kunnen.”

- Cutting Edge


“Theater om blij van te worden” **** Focus Knack


“Comp. Marius zet de tanden in Beaumarchais' trilogie over de barbier Figaro. Dat het werk uit de 18de eeuw dateert, weerhoudt de Mariusrakkers er niet van om er een echt theaterfeest én een ode aan de passionele liefde van te maken... Figaro is een aaneenschakeling van misverstanden, amoureuze verlangens, afgunst en bedrog. Geweldig goed en grappig theater waar je blij van wordt.” (Focus Knack)

 


 

Compagnie Marius
Park Middelheim
Middelheimlaan 61
2020 Antwerpen
do 10 juni 2021 van 18:30 tot 18:30 vr 11 juni 2021 van 18:30 tot 18:30 zo 13 juni 2021 van 11:30 tot 11:30
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/59776/figaro-uit...