u bent hier

Fietszoektocht van de Olense Kartoenale opnieuw gratis beschikbaar

Atletiek, wandelen en fietsen


De elfde editie van deze originele fietszoektocht met grappige cartoons, uitdagende vragen en boordevol puzzelplezier kan je dit jaar opnieuw gratis downloaden via www.olen.be. De fietszoektocht is dé ideale manier om de ongekende paadjes en mooie trage wegen te ontdekken van Olen en Geel. De route is 30 km lang en start aan de kerk van St.-Jozef-Olen. Wie van puzzelen houdt, zal veel plezier ... Lees meer »

De elfde editie van deze originele fietszoektocht met grappige cartoons, uitdagende vragen en boordevol puzzelplezier kan je dit jaar opnieuw gratis downloaden via www.olen.be.

De fietszoektocht is dé ideale manier om de ongekende paadjes en mooie trage wegen te ontdekken van Olen en Geel. De route is 30 km lang en start aan de kerk van St.-Jozef-Olen. Wie van puzzelen houdt, zal veel plezier beleven aan de verschillende puzzelronden. Het is trouwens een ideale activiteit om met het hele gezin te doen.

Praktisch:
- Download de gratis brochure op www.olen.be (zoekterm: Fietszoektocht Olense Kartoenale)
- Vul het antwoordformulier online in of lever het formulier ten laatste op 4 oktober in bij het onthaal van het gemeentehuis of bij Vrije Tijd

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Op verschillende locaties in Olen
Olen
2250 Olen
Van wo 28 april 2021 00:00 tot ma 4 oktober 2021 23:59
Vrije Tijd – Olen
gratis
vrije.tijd@olen.be
014 27 94 22