u bent hier

Fietszoektocht met rebus en kinderraadsels


Maak een leuke gezinsuitstap met de fiets. De route loopt voornamelijk langs rustige wegen. De zoektocht start in Meerle. Via een duidelijk omschreven routeplan ga je op zoek naar de borden met een rebus voor volwassenen en een raadsel voor kinderen (tot 12j).. Maak kans op één van de vele mooie prijzen. Er is een aparte prijzenpot voor kinderen tot 12 jaar voorzien. Maak een leuke ... Lees meer »

Maak een leuke gezinsuitstap met de fiets. De route loopt voornamelijk langs rustige wegen. De zoektocht start in Meerle. Via een duidelijk omschreven routeplan ga je op zoek naar de borden met een rebus voor volwassenen en een raadsel voor kinderen (tot 12j).. Maak kans op één van de vele mooie prijzen. Er is een aparte prijzenpot voor kinderen tot 12 jaar voorzien.

Maak een leuke gezinsuitstap met de fiets. De route loopt langs rustige wegen. Onderweg kan je even verpozen en gezellig picknicken. De zoektocht start in Meerle aan de Mjeelse Pier (parking tgo de kerk). Via een duidelijk omschreven routeplan ga je op zoek naar de borden met een rebus voor volwassenen en een raadsel voor kinderen (tot 12j). Maak kans op één van de mooie prijzen. (aparte prijzenpot voor volwassenen en kinderen). Alle leden van afdeling Meerle en Meersel -Dreef ontvangen een gratis exemplaar op naam. De routebeschrijving met antwoordkaart voor niet - leden en/of extra fietsroutes kunnen verkregen worden bij - VVV Hoogstraten - Bij de Paters Meersel-Dreef - 't Winkeltje bij Bart en Vera Meerle - Van Bavel, Heimeulenstraat 49a Meerle

Omgeving Meerle
....
2328 Meerle
van 01/05/21 tot 07/11/21
Gezinsbond Meerle
€ 3,0
gezinsbondmeerle2013@gmail.com
033150999
meerle.gezinsbond.be