u bent hier

Fietszoektocht: Lot & Bot op zoek naar de gouden zandkorrel

6 +


Wist je dat Lot & Bot op zolder een heel oud dagboek van hun overgrootvader Sus vonden? Bompa Sus groef nog mee de kanalen in onze gemeente uit. In het dagboek lezen Lot & Bot dat hij tijdens het graven in het witte zand een schitterende gouden zandkorrel vond. Bompa Sus nam de zandkorrel mee naar huis om hem te tonen aan zijn vrouw. Op een warme zomernacht werd de zandkorrel gestolen. Helaas ... Lees meer »

Wist je dat Lot & Bot op zolder een heel oud dagboek van hun overgrootvader Sus vonden? Bompa Sus groef nog mee de kanalen in onze gemeente uit. In het dagboek lezen Lot & Bot dat hij tijdens het graven in het witte zand een schitterende gouden zandkorrel vond. Bompa Sus nam de zandkorrel mee naar huis om hem te tonen aan zijn vrouw. Op een warme zomernacht werd de zandkorrel gestolen. Helaas vond bompa Sus hem nooit terug. In het dagboek staan aanwijzingen om de dief te pakken te ...

Wist je dat Lot & Bot op zolder een heel oud dagboek van hun overgrootvader Sus vonden? Bompa Sus groef nog mee de kanalen in onze gemeente uit. In het dagboek lezen Lot & Bot dat hij tijdens het graven in het witte zand een schitterende gouden zandkorrel vond. Bompa Sus nam de zandkorrel mee naar huis om hem te tonen aan zijn vrouw. Op een warme zomernacht werd de zandkorrel gestolen. Helaas vond bompa Sus hem nooit terug. In het dagboek staan aanwijzingen om de dief te pakken te krijgen. Lot & Bot hebben jullie hulp nodig! Fiets de route van de dief, los onderweg opdrachten op en vind de gouden zandkorrel.

Je kan de brochure gratis downloaden opwww.visitmol.be/lot-en-bot of je kan er eentje ophalen bij de dienst toerisme of Ecocentrum De Goren.

Ecocentrum De Goren
Postelsesteenweg 71
2400 Mol
Van 4 april 2020 tot 8 november 2020(ma di wo do vr za zo
Toerisme Mol
gratis
toerisme@gemeentemol.be
014330785
www.visitmol.be/lot-en-bot