u bent hier

Fietstocht: In het Spoor van de Stoomtram


Kom genieten in het Land van Playsantiën! Ontdek de prachtige groene omgeving, bewonder idyllische plekjes, de historische plaatsen, de verscheidenheid aan bezienswaardigheden en proef van al dat lekkers dat dit plezante land te bieden heeft. Land van Playsantiën biedt vier fietstochten aan die het spoor van de stoomtram volgen. Ze vertrekken aan historisch waardevolle plaatsen, zoals de ... Lees meer »

Kom genieten in het Land van Playsantiën!
Ontdek de prachtige groene omgeving, bewonder idyllische plekjes, de historische plaatsen, de verscheidenheid aan bezienswaardigheden en proef van al dat lekkers dat dit plezante land te bieden heeft.

Land van Playsantiën biedt vier fietstochten aan die het spoor van de stoomtram volgen. Ze vertrekken aan historisch waardevolle plaatsen, zoals de beschermde dorpskern van Zandhoven, het Lindepaviljoen in Zoersel, het kasteel de Renesse in Oostmalle en Hof d’Intere in Lille. De fietstochten tussen 31 en 43.5 km kan je afzonderlijk fietsen of aan elkaar schakelen als één grote fietstocht van 108 km

Doe je bovendien mee met onze fotowedstrijd? Dan maak je ook nog eens kans op een mooie prijs, zoals een reischeque van Vayamundo ter waarde van 1 000 euro.
Om met de wedstrijd mee te doen, neem je gewoon dé foto die voor jou de streek van Land van Playsantiën het beste promoot en stuur je die door naar info@landvanplaysantiën.be met vermelding van de wedstrijd, je naam, adres en telefoonnummer.

Je kan de brochure zelf printen via https://landvanplaysantien.be/2020/07/04/fietsbrochure-in-het-spoor-van-de-stoomtram/
of gratis ophalen in één van de volgende punten:
in Lille: gemeentehuis, Rechtestraat 44 of Lilse Bergen, Strandweg 6
in Malle: toerismekantoor, Antwerpsesteenweg 246
in Ranst: Den Boomgaard, Antwerpsesteeenweg 43
in Zandhoven: gemeentehuis, Liersebaan 12
in Zoersel: Lindepaviljoen, Oostmallebaan 15

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dorp Zandhoven
Liersebaan 15
2240 Zandhoven
Land van Playsantiën
gratis
info@landvanplaysantien.be