u bent hier

Fietsfotozoektocht RupeLaar "Out of the box"


Combineer een mooie fietstocht met een leuke zoektocht in de Rupelstreek! De Schorretrappers organiseren in 2021 hun eerste editie van de recreatieve fietsfotozoektocht door de Rupelstreek. Het unieke concept van een zoektocht in-a-box laat iedereen toe om 7 dagen op 7 van maart tot oktober deze zoektocht af te halen uit onze automaat aan De Velodroom, fietsknooppunt 26. Gepast geld – ... Lees meer »

Combineer een mooie fietstocht met een leuke zoektocht in de Rupelstreek!
De Schorretrappers organiseren in 2021 hun eerste editie van de recreatieve fietsfotozoektocht door de Rupelstreek. Het unieke concept van een zoektocht in-a-box laat iedereen toe om 7 dagen op 7 van maart tot oktober deze zoektocht af te halen uit onze automaat aan De Velodroom, fietsknooppunt 26. Gepast geld – muntstukken- meenemen om aan de automaat te kunnen betalen!
Deze mooie fietstocht is 35km lang en volgt de knooppunten langs onze Rupelgemeenten en Aartselaar (RupLaar). De deelnemers krijgen een aantal foto’s voorgeschoteld die telkens in de buurt van een knooppunt te vinden zijn. We hebben hiervoor een mooi fietsparcours uitgestippelt om onze streek te verkennen.
Dankzij onze sponsors kunnen we tevens een mooi prijzenpakket aanbieden met als hoofdprijs een Gazelle fiets ter waarde van 760 Euro. Een preview van deze tocht kan je alvast vinden via deze link: https://youtu.be/uhwjYKOp9BsHet concept is uniek -Fietszoektocht in A Box- Aan het startpunt van de fietsroute (knooppunt 26) staat momenteel een bandenautomaat van de Velodroom en het is in diezelfde automaat dat de deelnemers ook hun deelnameboekje zullen kunnen kopen. Hiervoor zullen 2 van de 6 vakken worden voorzien om via deze automaat te kopen. Ook zullen de deelname boekjes zullen via toerisme Rupelstreek en het onthaal in De Schorre aangeboden worden, alsook in de Velodroom (museum) en de Musette (wielercafé) tijdens de openingsuren.Door de samenwerking met een aantal sponsors zijn er tal van mooie prijzen te winnen. De Schorretrappers zijn een laagdrempelige wielerclub waar iedereen welkom is. Hun Start2Bike initiatief van vorig jaar was meteen een schot in de roos en ook dit jaar kunnen startende fietsers hun eerste pedaalslagen komen aanleren onder leiding van deskundige begeleiders.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Velodroom
Hoek 129
2850 Boom
Van za 27 maart 2021 00:00 tot zo 31 oktober 2021 23:59
WTC De Schorretrappers
€ 8,0