u bent hier

Fietsbieb Arendonk

5 +


De Fietsbieb geeft gezinnen met jonge kinderen de kans om dagelijks gebruik te maken van kinderfietsen tegen een lage prijs. Wat is een fietsbieb? Leden van de fietsbieb kunnen voor hun kind (tot 12 jaar) een jaar lang een fiets lenen. Tweedehands, maar tiptop in orde. De geleende fiets kan men inwisselen voor een ander exemplaar uit de Fietsbieb. Een heel jaar lang! Lid worden van de ... Lees meer »

De Fietsbieb geeft gezinnen met jonge kinderen de kans om dagelijks gebruik te maken van kinderfietsen tegen een lage prijs.

Wat is een fietsbieb?
Leden van de fietsbieb kunnen voor hun kind (tot 12 jaar) een jaar lang een fiets lenen. Tweedehands, maar tiptop in orde. De geleende fiets kan men inwisselen voor een ander exemplaar uit de Fietsbieb. Een heel jaar lang!

Lid worden van de fietsbieb
Lid worden kost 20 euro voor 1 jaar. Wie een kinderfiets in goede staat aan de Fietsbieb schenkt, is meteen een jaar gratis lid. Die fiets wordt nagekeken, volledig in orde gebracht en krijgt een nieuw leven. Bij het lenen van een fiets wordt 20 euro waarborg gevraagd. Die krijgt je terug wanneer je de fiets in goede staat terug inlevert.

Wanneer?
De fietsbieb zal telkens de eerste zaterdag van de maand geopend zijn en dit van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Heb je thuis nog een kinderfietsje staan, dan kan je dit aan de Fietsbieb schenken in ruil voor een jaar gratis lidmaatschap (dat je zelf kan gebruiken of kan schenken aan iemand anders). Jouw fietsje krijgt een tweede leven bij een ander kind!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Fietsbieb Arendonk
Hokken 53
2370 Arendonk
zaterdag 6 november 2021 van 09:30 tot 11:30
Huis van het Kind Arendonk
€ 20,0
regio.provincie.antwerpen@fietsbieb.be
014 40 31 62, 0475 85 62 29