u bent hier

Felixatelier en expo 'Onder de Leien. Een gracht vol schatten'

Geschiedenis


Breng een bezoek aan de expo 'Onder de Leien. Een gracht vol schatten.' en zie de archeologen aan het werk in het Felixatelier. Corona-maatregelen: reserveer vooraf uw bezoek, draag een mondmasker, hou 1,5 meter afstand en beperk je bezoek tot 40 minuten (dit is ruim voldoende om alles rustig te bekijken). Meer info op: www.antwerpenmorgen.be > projecten > felixatelier Ontdek de expo ‘Onder de ... Lees meer »

Breng een bezoek aan de expo 'Onder de Leien. Een gracht vol schatten.' en zie de archeologen aan het werk in het Felixatelier.

Corona-maatregelen: reserveer vooraf uw bezoek, draag een mondmasker, hou 1,5 meter afstand en beperk je bezoek tot 40 minuten (dit is ruim voldoende om alles rustig te bekijken). Meer info op: www.antwerpenmorgen.be > projecten > felixatelier

Ontdek de expo ‘Onder de Leien. Een gracht vol schatten.’ Centraal staan de meer dan 150 vondsten die in de gracht van de Kipdorpsite zijn teruggevonden tijdens het archeologisch onderzoek aan de Noorderlijnwerf. Onder andere enkele topvondsten zoals het zwaard van de Franse furie en de driekoningenkroon brengen het verleden heel dichtbij. Wie de expo bezoekt, kan ook de archeologen aan de slag zien in het Felixatelier. De plaats waar de vondsten worden onderzocht en geconserveerd.

De expo is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 13 uur, met uitzondering van feest- en brugdagen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Felixatelier
Oudeleeuwenrui 29
2000 Antwerpen
Van 21 februari 2020 tot 30 april 2021
stad Antwerpen - archeologie
gratis
www.antwerpenmorgen.be/nl/projecten/f...