u bent hier

FEESTELIJKE OPENING EN FOTO EXPO "DONKER"


COVID-19 was voor velen van ons een donkere periode. Alle afleiding viel weg en we werden geconfronteerd met onszelf en onze demonen. Anderzijds deed het ons ook naar buiten trekken, op zoek naar inspiratie en heling, op zoek naar het einde van de tunnel. Vanessa Tung, top vrijwilligster en hardwerkende mama van drie, trok zo op pad met haar camera en leerde zichzelf de basics van fotografie ... Lees meer »

COVID-19 was voor velen van ons een donkere periode. Alle afleiding viel weg en we werden geconfronteerd met onszelf en onze demonen. Anderzijds deed het ons ook naar buiten trekken, op zoek naar inspiratie en heling, op zoek naar het einde van de tunnel.

Vanessa Tung, top vrijwilligster en hardwerkende mama van drie, trok zo op pad met haar camera en leerde zichzelf de basics van fotografie aan. Ze neemt je in deze expo mee naar de mooiste plekjes in en rond Schoten. Al 780 mensen volgen haar op Instagram en ook de gemeente deed al een beroep op haar mooie werk.

In deze expo tonen we haar veelzijdigheid, van concertfotografie (net vóór COVID-19 toesloeg) tot majestueuze gebouwen en speelse dierenportretten, kortom voor elk wat wils!

INKOM: GRATIS

*Feestelijke opening op 15 juli vanaf 17u
*Expo zelf loopt tot en met 18 juli volgens de openingsuren van Bar Bries.

https://www.instagram.com/vanske.fotografie/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jeugdhuis Kaddish
Vordensteinstraat 50
2900 Schoten
Van do 15 juli 2021 17:00 tot zo 18 juli 2021 23:00
Jeugdhuis Kaddish
gratis
sarah@kaddish.be