u bent hier

Familiezoektocht

6 +


Kom je met het gezin, de familie of vrienden naar Turnhout? Breng dan zeker de kinderen mee. Terwijl de volwassenen op verkenning gaan tijdens de stadswandeling kunnen de kinderen zich uitleven met een zoektocht. Zij volgen dezelfde route, maar worden onderweg uitgedaagd om vragen op te lossen of aan de slag te gaan met doe-opdrachten. De tips en wist-je-datjes stimuleren hen om ook meer van ... Lees meer »

Kom je met het gezin, de familie of vrienden naar Turnhout? Breng dan zeker de kinderen mee. Terwijl de volwassenen op verkenning gaan tijdens de stadswandeling kunnen de kinderen zich uitleven met een zoektocht. Zij volgen dezelfde route, maar worden onderweg uitgedaagd om vragen op te lossen of aan de slag te gaan met doe-opdrachten. De tips en wist-je-datjes stimuleren hen om ook meer van Turnhout te ontdekken.

Hoe werkt het?
Bij Toerisme & UiT kun je terecht voor een 'Wegwijs door Turnhout'. Dit is het gratis plannetje van de stad waar zowel de bezienswaardigheden als een toeristische wandeling op aangeduid staan. Voor kinderen (van zes tot twaalf jaar) kun je tegelijkertijd de wandelzoektocht aankopen aan vier euro. Je krijgt dan ook Turnhoutse speelkaarten mee.

De speelkaarten gebruiken de kinderen tijdens de doe-opdrachten. Deze zijn uiteraard niet verplicht, maar verhogen wel het fungehalte van de zoektocht.

Om nog meer in de prijzen te vallen, kun je de foto's die getrokken worden tijdens deze opdrachten doorsturen naar zoektocht@turnhout.be. Elke maand trekt Toerisme & UiT een winnaar uit de inzendingen. De foto's worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Toerisme & UiT.

Veel speurplezier!

Prijs incl. Turnhoutse speelkaarten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toerisme & UiT Turnhout
Grote Markt 44
2300 Turnhout
Toerisme & UiT Turnhout
€ 4,0
toerisme@turnhout.be
014 44 33 55
toerismeturnhout.turnhout.be/familiez...