u bent hier

Familievoorstelling Mevrouw Ja en Meneer Nee - TSUNAMI TSUNAMI

6 +

Tekst en muziektheater


Vanaf 5 jaar Mevrouw Ja houdt van slingers en bloemen, van taart en avontuur. Ze vindt altijd wel een streepje blauw in de lucht. Meneer Nee maakt zich zorgen over dat ene wolkje. Mevrouw Ja omarmt het leven. Meneer Nee omarmt liever Mevrouw Ja. Op een ochtend heeft Mevrouw Ja geen zin om uit bed te komen. Het is donker in haar hoofd. Meneer Nee wil alles doen om haar weer vrolijk te maken. ... Lees meer »

Vanaf 5 jaar

Mevrouw Ja houdt van slingers en bloemen, van taart en avontuur. Ze vindt altijd wel een streepje blauw in de lucht. Meneer Nee maakt zich zorgen over dat ene wolkje. Mevrouw Ja omarmt het leven. Meneer Nee omarmt liever Mevrouw Ja. Op een ochtend heeft Mevrouw Ja geen zin om uit bed te komen. Het is donker in haar hoofd. Meneer Nee wil alles doen om haar weer vrolijk te maken. Zal het hem lukken?

Mevrouw Ja & Meneer Nee is een grappige en ontroerende muziektheatervoorstelling vol levenslust en liedjes, gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Pieter van Oudheusden en Inge Bogaerts.

Fleur Hendriks en Joep Coenjaerts zijn TSUNAMI TSUNAMI. Ooit klasgenoten op kleinkunstacademie Studio Herman Teirlinck en al jarenlang op de planken bij onder andere Radio Oorwoud, Red en Lily, Allez, Chantez! en Luxemburg vzw.

Nu bundelen ze hun krachten in dit spiksplinternieuwe theatergezelschap: TSUNAMI TSUNAMI.

Originele tekst: Pieter van Oudheusden
Tekst, muziek en spel: Joep Coenjaerts, Fleur Hendriks

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Theatergarage
Bouwhandelstraat 72
2140 Borgerhout
zondag 9 mei 2021 van 15:00 tot 16:00
De Theatergarage
€ 9,0
theatergarage.be/events/familievoorst...
theatergarage.be/events/familievoorst...