u bent hier

Familievoorstelling Een Held - Lies Van Gasse, Anke Verschueren en Sien De Smet

8 +

Tekst en muziektheater


Vanaf 8 jaar Vertelvoorstelling met live illustraties en muziek Vroeger, toen ik nog heel klein was, stopte mijn vader mij in bad en vertelde hij mij minstens één keer per week over Gawein en de Groene Ridder. In Een held wordt de eeuwenoude Camelot-legende van Gawein en de Groene Ridder opnieuw verteld op een eigenzinnige, eigentijdse en stiekem ook grappige manier. Gedwongen door het lot ... Lees meer »

Vanaf 8 jaar

Vertelvoorstelling met live illustraties en muziek

Vroeger, toen ik nog heel klein was, stopte mijn vader mij in bad en vertelde hij mij minstens één keer per week over Gawein en de Groene Ridder.

In Een held wordt de eeuwenoude Camelot-legende van Gawein en de Groene Ridder opnieuw verteld op een eigenzinnige, eigentijdse en stiekem ook grappige manier. Gedwongen door het lot moet de jonge ridder Gawein plots een echte held worden. Op zijn tocht naar de Groene Kapel ontmoet hij de mysterieuze heer Bertilak en Vrouwe Aga. Van hen leert hij over vriendschap en vertrouwen.

Dichter, beeldend kunstenaar en dichter Lies Van Gasse bewerkt het verhaal van Camelot tot een sprankelende beeldroman. Samen met actrice en auteur Anke Verschueren en Sien De Smet maakt ze er een muzikale vertelvoorstelling bij met live tekeningen en een podcast.

Illustraties en tekst: Lies van Gasse
Vertelling en spel: Anke Verschueren
Muziek: Sien de Smet

www.lnvt.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Theatergarage
Bouwhandelstraat 72
2140 Borgerhout
zondag 29 november 2020 van 15:00 tot 16:00
De Theatergarage
€ 9,0
theatergarage.be/events/familievoorst...
theatergarage.be/events/familievoorst...