u bent hier

Familierondleiding: Via Antwerpen. Red Star Line, een verhaal van mensen

8 +


Een bezoek aan het Red Star Line Museum staat garant voor een spannende reis in het voetspoor van de landverhuizers. Onderweg ontmoet je de passagiers van de Red Star Line op weg naar Amerika. Rondleiding voor (groot)ouders met (klein)kinderen vanaf 8 jaar. Lees meer »

De rondleiding door het Red Star Line Museum maakt van u een echte globetrotter. Vanuit Warschau reist u via Antwerpen – met een stoomschip van Red Star Line – naar Amerika, op zoek naar een beter bestaan. U treedt in de voetsporen van landverhuizers en ervaart hun enthousiasme en angst, hun hoop en onzekerheid alsof het de uwe was. U beleeft het afscheid en het avontuur, de ontdekking van een nieuw continent en de hoop op een nieuw leven overzee.

Al die verhalen vormen samen de geschiedenis van generaties. Een geschiedenis die u levend houdt door te luisteren en te reageren, door aan te vullen en te delen. Zo boekt u bij het Red Star Line Museum niet alleen een tocht naar het verleden, maar heeft u ook een ontmoeting met het heden en een blik op de toekomst.

Deze rondleiding is bestemd voor gezinnen. Groepen worden verzocht een eigen rondleiding met gids te boeken.Praktisch

Interactieve rondleiding gebaseerd op de verhalen van landverhuizers

Voor individuele gezinnen. Groepen worden verzocht een eigen rondleiding met gids te boeken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Red Star Line Museum
Montevideostraat 3
2000 Antwerpen
€ 5,0
www.redstarline.be