u bent hier

Familiehappening voor groot en klein

Creativiteit, Amusementsmuziek


In het kader van Vlaanderen Feest organiseren we een leuke (familie)avond in park Sorghvliedt. De ruimte voor het kasteel Sorghvliedt wordt het decor voor een gezellige familieavond met een optreden van Von Kapp (18 uur) en Jan De Smet (20.30 uur). Dimitri Leue, Von Kapp en zijn familie werken met plezier op uw heupen.  Ze zingen over sprookjes en het publiek leeft nog lang en gelukkig. Het ... Lees meer »

In het kader van Vlaanderen Feest organiseren we een leuke (familie)avond in park Sorghvliedt.

De ruimte voor het kasteel Sorghvliedt wordt het decor voor een gezellige familieavond met een optreden van Von Kapp (18 uur) en Jan De Smet (20.30 uur).


Dimitri Leue, Von Kapp en zijn familie werken met plezier op uw heupen. 

Ze zingen over sprookjes en het publiek leeft nog lang en gelukkig.


Het feest wordt afgesloten met een optreden van Jan De Smet. Sinds hij in 1970 door die rare microbe gebeten werd, zoekt Jan De Smet naar alle interessante uitwassen van de populaire muziek. Het resultaat: ‘het rariteiten kabinet’. Hilarische en merkwaardig klankmateriaal van de afgelopen 80 jaar. Wedden dat u muziek straks soms ook om te lachen vindt?


Opgelet: reserveer voor de voorstelling die je graag wil zien. Wil je naar allebei komen, boek dan voor allebei de voorstellingen een ticket!

Vlaanderen Feest!
Park Sorghvliedt
Marneflaan z/n
2660 Hoboken
vr 9 juli 2021om 18:00vr 9 juli 2021om 20:30
Gravenhof
gratis
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/71071/met-...