u bent hier

Expo Missing You


In een mum van tijd is er heel wat veranderd. Kunstenaars die stonden te popelen om uit hun kot te komen en in het Hofke hun werken tentoon te stellen, moesten nu noodgedwongen in hun kot blijven. Muzikanten ruilden de mooie tuin van het Hofke in voor hun eigen tuin... Tentoonstellingen en festivals werden geannuleerd en zo bleven niet enkel kunstenaars en muzikanten, maar ook alle bezoekers ... Lees meer »

In een mum van tijd is er heel wat veranderd.

Kunstenaars die stonden te popelen om uit hun kot te komen en in het Hofke hun werken tentoon te stellen, moesten nu noodgedwongen in hun kot blijven. Muzikanten ruilden de mooie tuin van het Hofke in voor hun eigen tuin...
Tentoonstellingen en festivals werden geannuleerd en zo bleven niet enkel kunstenaars en muzikanten, maar ook alle bezoekers op hun artistieke honger zitten.

Graag willen we dit bizarre voorjaar toch een beetje goedmaken. Aan de achtergevel van het Hofke kan je werken bekijken van kunstenaars die in het voorjaar op het programma stonden. Deze externe tentoonstelling zal 24 uur op 24 geopend zijn en dit vanaf 1 juli tot 17 september.

De zomerfotozoektocht bolt dit jaar dwars door de tuin van het Hofke van Chantraine en voert zo langs de expo. Bedankt dus ook aan de organisatoren (KWB, Toerisme Oud-Turnhout en Heemkundekring Corsendonca) voor de ondersteuning van dit initiatief!
Meer info over deze fotozoektocht vind je op www.toerismeoud-turnhout.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine
Kerkstraat 46
2360 Oud-Turnhout
Kunst- en erfgoedcentrum Hofke van Chantraine
gratis
info@hofkevanchantraine.be
014 47 94 94
www.hofkevanchantraine.be