u bent hier

Expo en vernissage | Het verdriet van Vlaanderen

18 +

Decoratieve kunst, 1.11.0.0.0 , Kunst en kunsteducatie, 1.40.0.0.0 


Als voortraject van het muziektheaterstuk Het verdriet van Vlaanderen exposeert Toon Van den Brempt zijn tekeningen in de bib. De tentoonstelling is vanaf 20 oktober tot en met 20 november te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bib.  In aanloop naar het muziektheaterstuk 'Het verdriet van Vlaanderen' op 20 november stelt Toon Van den Brempt zijn tekeningen tentoon in de bib. De ... Lees meer »

Als voortraject van het muziektheaterstuk Het verdriet van Vlaanderen exposeert Toon Van den Brempt zijn tekeningen in de bib.
De tentoonstelling is vanaf 20 oktober tot en met 20 november te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bib. 

In aanloop naar het muziektheaterstuk 'Het verdriet van Vlaanderen' op 20 november stelt Toon Van den Brempt zijn tekeningen tentoon in de bib.


De tekeningen vertellen het verhaal van Toon, die in het einde van WOII werd geboren in een familie die na de oorlog aan de verkeerde kant van de geschiedenis bleek te staan. Twee levens met op de achtergrond een oorlog, een identieke tweeling met veel verschillen maar met een gezamenlijke zware stempel uit het verleden. Of hoe je in het geheim en ongewild vluchteling kan zijn in eigen land, met de magere troost dat je niet als enige bezig bent om deze onmogelijke knoop te ontwarren. 

Getekende verwerking - verwerkte vertekening
Bibliotheek De Poort
Willem Van Laarstraat 15
2600 Berchem
dinsdag 20 oktober 2020om 19:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
gratis
www.ccbe.be/nl/event/70443/expo-het-v...