u bent hier

Europarkfeest

Circus


Nazomerse gezelligheid in het hart van Linkeroever. Kom op zaterdag 15 september genieten van de laatste zomerzon op een zuiders terras in het Europark tijdens Nazomer Markt. Nazomer Markt is de opvolger van het voormalige Europarkfeest en steekt een geliefd concept in een nieuw jasje. Vanaf 9 uur kan u koopjes doen op de rommelmarkt. Om 11 uur opent het terras waar u kan genieten van een ... Lees meer »

Nazomerse gezelligheid in het hart van Linkeroever.

Kom op zaterdag 15 september genieten van de laatste zomerzon op een zuiders terras in het Europark tijdens Nazomer Markt. Nazomer Markt is de opvolger van het voormalige Europarkfeest en steekt een geliefd concept in een nieuw jasje.

Vanaf 9 uur kan u koopjes doen op de rommelmarkt. Om 11 uur opent het terras waar u kan genieten van een hapje, drankje en uw buren. Laat u verbazen tijdens de spectaculaire voorstellingen van trapeze-act Duo Musa. Neem een leuke foto in onze Photobooth-caravan en ga naar huis met een fijn aandenken aan Nazomer Markt.

Voor de kinderen is er een uitgebreid aanbod aan kinder- en straatanimatie. Blikvanger is de ‘De Kip van Koekoe’, een reusachtige kip die bestaat uit meer dan 650 ballonnen.

De buurtverenigingen van Europark zorgen voor lekkere snacks en een fris drankje.

Praktisch
Nazomer Markt
za 15/9 van 11 tot 17 uur (rommelmarkt vanaf 9 uur)
Bloemenweide Louis Paul Boonstraat
www.elsschot.be

Inschrijven voor de rommelmarkt kan bij Jessica via lilithlighteye@gmail.com of via de inschrijfstrookjes die u vindt in de bib en in het buurtsecretariaat.

Elsschot
Elsschot
Willem Elsschotstraat 5
2050 Antwerpen
zaterdag 15 september 2018om 09:00
Elsschot
www.elsschot.be/nl/event/39761/nazome...