u bent hier

Erfgoeddag: en liefde ligt er in den avond

Erfgoed


Davidsfonds Putte-Beerzel-Grasheide-Peulis focust deze erfgoeddag volledig op Alice Nahon, een dichteres die haar roots heeft in Putte, en haar nachtelijke gedichten. Samen met de dienst Toerisme van de gemeente is er een heuse poëziewandeling van ongeveer 6km uitgewerkt. Wandelaars gaan langs verschillende plekjes waar Alice Nahon verbleven heeft en/of waar één van haar gedichten te lezen ... Lees meer »

Davidsfonds Putte-Beerzel-Grasheide-Peulis focust deze erfgoeddag volledig op Alice Nahon, een dichteres die haar roots heeft in Putte, en haar nachtelijke gedichten. Samen met de dienst Toerisme van de gemeente is er een heuse poëziewandeling van ongeveer 6km uitgewerkt. Wandelaars gaan langs verschillende plekjes waar Alice Nahon verbleven heeft en/of waar één van haar gedichten te lezen zijn. Heb je een gedicht gespot? Deel je foto op de facebookpagina van Davidsfonds Putte-Beerzel-Grasheide-Peulis met #alicenahoninputte en win een fijn cadeautje. Wees welkom op zondag 25 april van 10u tot 18u, Heuvel 41b, 2580 Putte. Het prieeltje op de Ixenheuvel dient als start- en aankomstplaats voor de wandeling. Voor de geïnteresseerden is er ook een brochure te verkrijgen met info over haar leven en al haar gedichten die handelen over nacht, avond of een aanverwant onderwerp.
Je kan de wandeling niet enkel op erfgoeddag doen, deze loopt nog door tot 9 mei. Routeplannen en de brochure zijn tot dan verkrijgbaar in het gemeentehuis en de bib.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ixenheuvel
Heuvel 41b
2580 Putte
zo 25 april 2021 van 10:00 tot 18:00 Van ma 26 april 2021 00:00 tot zo 9 mei 2021 23:59
Davidsfonds Putte-Beerzel-Grasheide-Peulis
gratis
www.putte.be