u bent hier

ENERGETISCHE MASSAGE - JAARTRAINING

Gezondheid en zorg


Kennismaking met diverse vormen van energetische massage. Het doel van energetische massage is de lichaamsenergie in beweging te brengen en zo de zelfgenezende krachten van het lichaam te stimuleren. Er bestaan heel wat soorten energetische massage, zowel oosterse als westerse. Sommige werken met de meridianen (zoals de acupunctuur), andere met reflexzones, weer andere met de chakra's, ... In ... Lees meer »

Kennismaking met diverse vormen van energetische massage. Het doel van energetische massage is de lichaamsenergie in beweging te brengen en zo de zelfgenezende krachten van het lichaam te stimuleren. Er bestaan heel wat soorten energetische massage, zowel oosterse als westerse. Sommige werken met de meridianen (zoals de acupunctuur), andere met reflexzones, weer andere met de chakra's, ...

In deze training komen verschillende technieken en invalshoeken aan bod:

dynamische, holistische en oosterse massagevormen,
hot stone massage,
chakra's en klankgebruik,
handoplegging,
invloed van kleuren, invloed van geuren
...
Naast de eerder technische aspecten zoals het aanleren van een waaier aan massagetechnieken en het gebruik van olie is er ook veel aandacht voor het ontwikkelen van je eigen gevoeligheid en intuïtie.
Na deze training heb je genoeg in huis om ontspannende energetische massages te geven afgestemd op de ontvanger en de situatie van het moment.

Lesgevers
Denise Van den Avont (Antwerpen) is de centrale lesgeefster in deze training.
Gastlesgeefster is Els Van Daele (Leuven), voetreflexologie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 18
Oost West Centrum
€ 700,0
owc.be/alle-cursussen/energetische-ma...