u bent hier

en avant | NOK ONDERZOEKT KOLLEKTIEF – reflectiemoment

16 +


en avant is een rondreizende theatercarrousel van vier voorstellingen in vier steden. Een nieuwe samenwerking van ARSENAAL/LAZARUS, Zuidpool, Compagnie Cecilia en Het nieuwstedelijk. --- NOK ONDERZOEKT KOLLEKTIEF – reflectiemoment Wat is de toekomst van het collectief? De zeven pas afgestudeerde spelers/makers van collectief NOK organiseren eind maart 2021 de tweede editie van NOK festival. In ... Lees meer »

en avant is een rondreizende theatercarrousel van vier voorstellingen in vier steden. Een nieuwe samenwerking van ARSENAAL/LAZARUS, Zuidpool, Compagnie Cecilia en Het nieuwstedelijk.
---

NOK ONDERZOEKT KOLLEKTIEF – reflectiemoment

Wat is de toekomst van het collectief?

De zeven pas afgestudeerde spelers/makers van collectief NOK organiseren eind maart 2021 de tweede editie van NOK festival. In de aanloop naar het festival onderzoeken ze ‘het collectieve’, zowel binnen als buiten de theatermuren. Op en avant organiseren ze een reflectiemoment waarin ze die zoektocht samen voeren met publiek en gastsprekers. Na een ‘geschiedenis van het collectief in vijftien minuten’ nodigen ze iedereen uit om in verschillende rondetafelgesprekken mee te denken over vragen als: Wat is een collectieve ruimte? Wanneer is intellectueel eigendom een collectief bezit? Hoe horizontaal is een horizontale structuur? Hoe slaan we bruggen in een steeds individualistischere wereld?

Iedereen is welkom om mee in gesprek te gaan!

---

PRAKTISCH
Zo 25 oktober bij ARSENAAL/LAZARUS. We starten om 11u.
Wij voorzien brandstof (koffie en lunch) terwijl jij van gedachten wisselt.
Je deelname en lunch zijn gratis, reserveren is verplicht.

Aansluitend kan je de voorstelling Glory Box van Mira Bryssinck bijwonen om 14u30.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ARSENAAL/LAZARUS (UiTPAS)
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen
zondag 25 oktober 2020 van 11:00 tot 13:00
ARSENAAL / LAZARUS
gratis
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRc...
www.arsenaallazarus.be/kalender/item/...