u bent hier

Emile Verhaerenmuseum

6 +

Poezie


Het museum is volledig gewijd aan de Franstalige Vlaamse dichter en kunstcriticus Emile Verhaeren (1855-1916). Met de spelkoffer in de hand, reis je langs de woelige waters van de Schelde, op zoek naar het graf van Emile Verhaeren. In het museum krijg je een ontdekkingsboekje met opdrachten en raadsels of kan je prenten inkleuren. Leuke manier om de mysterieuze dichter te leren kennen! ... Lees meer »

Het museum is volledig gewijd aan de Franstalige Vlaamse dichter en kunstcriticus Emile Verhaeren (1855-1916). Met de spelkoffer in de hand, reis je langs de woelige waters van de Schelde, op zoek naar het graf van Emile Verhaeren. In het museum krijg je een ontdekkingsboekje met opdrachten en raadsels of kan je prenten inkleuren. Leuke manier om de mysterieuze dichter te leren kennen!

Spelkoffer (voor scholen)
Ben je tussen 10 en 12 jaar oud?
Kom dan vliegensvlug onze gloednieuwe en reuzespannende spelkoffer ontdekken! Samen met je vrienden, broers en zussen of met je klasgenoten ga je op tocht langs de woeste waters van de Schelde op zoek naar de mysterieuze dichter die begraven ligt aan de oever van de rivier in Sint-Amands.

Verhaeren Speurtochtenboekje:
Ben je tussen 10 en 12 jaar oud? Kom dan vliegensvlug ons reuzespannende Speurtochtenboekje ontdekken! Samen met je vrienden, broers en zussen of met je klasgenoten ga je op zoektocht doorheen het museum en het dorp van Sint-Amands op zoek naar de mysterieuze dichter die begraven ligt aan de oever van de rivier in Sint-Amands.

Toon kaart Emile Verhaerenmuseum
Emile Verhaerenstraat 71
2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
Emile Verhaerenmuseum
verhaerenmuseum@skynet.be
+32 52 330805, +32 52 336861
www.emileverhaeren.be