u bent hier

Els de Schepper ziet ze vliegen

18 +

Tekst en muziektheater, Humor comedy


Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof LIJMEN    Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de ... Lees meer »

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof

LIJMEN 


 


Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury.


 


In hun afstudeervoorstelling gaan ze eindeloos op zoek naar de ander. Wanneer is twee een paar? Waarom herken ik mezelf in iedereen, maar niet in jou? 


Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van ridders tot perenvlaai, langs Plato en bejaarden, een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden. 


 


In het najaar van 2019 debuteert dit piepjonge duo met de voorstelling LIJMEN in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua. 


 


 


“Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” (Jury Cameretten 2018).


 


Tekst en spel: Lander Severins, Myrthe van Velden


Regie: Raf Walschaerts, Minou Bosua


Dramaturgie: Annalin van Putten 


Klankbord: Jens Vydt


Lichtontwerp: Sander Salden 


Foto: Get Your Art Together 


Ontwerp: Studio Kaplan 


Co-productie: Grof Geschud, Theater M, Livecomedy Alle info: www.grofgeschud.eu 

Els de Schepper – Try-out
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
zaterdag 27 februari 2021om 20:00
Gravenhof Hoboken
€ 2,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/73582/lijmen-