u bent hier

Els de Schepper ziet ze vliegen

18 +

Tekst en muziektheater, Humor comedy


Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. ZWAAR LEVEN - AMELIE ALBRECHT Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet ... Lees meer »

Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren.

ZWAAR LEVEN - AMELIE ALBRECHT


Over het leven van de 27-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoelvoor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En danzwijgen we nog over haar schoolcarrière.Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neigingom alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in deproblemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde.Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er nietbepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook eenopgave.Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie ​je m’en foutisme ​en zelfrelativering.Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.


In het kort:


● Amelie werd geboren op 11 januari 1993


● Ze groeide op in Malderen en Dendermonde, waar ze nog steeds woont.


● Brengt comedy vanaf 2017: volgt Bas Birkers Comedy Academy en staat in oktober voor heteerst op een podium: The Joker (Antwerpen).


● Prijzen: Finalist Comedy Talent Award Utrecht 2018, juryprijs Commeere Comedy Cup 2018,Finalist Humorklas 2018 en winnares Humo’s Comedy Cup 2018


● Seizoen 2018-2019: op tournee met Steven Mahieu & The Young Ones


● Stond op Lowlands 2019


● Nam in 2019 deel aan De Slimste Mens Ter Wereld en schopte het tot in de finaleweken

Els de Schepper – Try-out
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
vrijdag 22 januari 2021om 20:00
Gravenhof Hoboken
€ 2,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/81753/zwaa...