u bent hier

El Gabinete - Openluchtconcert

Folk en wereldmuziek


Zondag 11 juli is een feestdag en fiësta zal het zijn! Bar Hasart wordt voor één dag omgetoverd tot Bar Havana, met zomerse sferen en lekkere cocktails. Geen beter moment om de Cubaanse band El Gabinete nog eens uit te nodigen! Ze bouwden afgelopen mei al een feestje op het podium van de schouwburg, te volgen via Studio De Steiger, maar nu kan je ze LIVE aan het werk zien en horen. El ... Lees meer »

Zondag 11 juli is een feestdag en fiësta zal het zijn! Bar Hasart wordt voor één dag omgetoverd tot Bar Havana, met zomerse sferen en lekkere cocktails.


Geen beter moment om de Cubaanse band El Gabinete nog eens uit te nodigen! Ze bouwden afgelopen mei al een feestje op het podium van de schouwburg, te volgen via Studio De Steiger, maar nu kan je ze LIVE aan het werk zien en horen.


El Gabinete betekent een tweede woonkamer in het huis, waarin de vertrouwde mensen ontvangen worden. In onze muzikale woonkamer ontmoeten elkaar de genres Trova en Son. Het is een terugkijken naar de legendarische Cubaanse muziek uit de jaren '20. Vanuit België presenteren de Cubaanse muzikanten Amel Serra García, Rubén Valle Elorriaga, Dennis Nicles Cobas, Fernando Blanco Moya, en de Mexicaanse muzikant Diego Faes hun hedendaagse visie van deze wonderlijke muziek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bar Hasart
Acacialaan 4
2850 Boom
zondag 11 juli 2021 van 16:00 tot 16:00
Cultuurdienst Boom
gratis
www.desteigerboom.be
ccdesteiger@boom.be