u bent hier

Eigen Weg - de invloed van dans in een jong leven


Eigen Weg bestaat uit vier dansportretten van Mathias Pico en Olympe Tits. We spraken met 4 jonge meisjes die ooit auditie deden voor een professionele balletopleiding. Wanneer je kiest om van een professionele dansopleiding te genieten en om prima ballerina te worden, wordt er van je verwacht dat je er alles aan doet om dat ook te verwezenlijken. Het vraagt inzicht en moed om bewust te worden ... Lees meer »

Eigen Weg bestaat uit vier dansportretten van Mathias Pico en Olympe Tits. We spraken met 4 jonge meisjes die ooit auditie deden voor een professionele balletopleiding. Wanneer je kiest om van een professionele dansopleiding te genieten en om prima ballerina te worden, wordt er van je verwacht dat je er alles aan doet om dat ook te verwezenlijken. Het vraagt inzicht en moed om bewust te worden dat je de koers van je eigen leven kan bepalen. Elk van hun nam de keuze om hun professionele opleiding opzij te zetten en een andere weg in te slaan. Dat wilt niet meteen zeggen dat dans geen onderdeel meer blijft van hun leven. In deze korte dansportretten vertellen zij wat dans voor hen betekent. We spraken met Bertha, Tyara, Ines en Marguerite.

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Olympe Tits online
Ijzerenwaag 13
2000 Antwerpen
Van zo 25 april 2021 00:00 tot ma 24 mei 2021 23:59
Olympe Tits & Mathias Pico
gratis
www.vrt.be/vrtnu/a-z/podium-19/1/podi...