u bent hier

Een tentoonstelling met levensgrote figuren, wervelende potvormen en misschien een tapijt - This is the sound of C

Beeldhouwkunst, Installatiekunst, Meerdere kunstvormen


Curator Kris Campo heeft de reputatie eigenzinnige keuzes en verrassende combinaties te maken. In ‘This is the sound of C’ brengt ze werk van een tiental hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland bij elkaar, wars van alle ‘hokjes denken’. Ze combineert figuratieve sculpturen, met wervelende keramische potvormen en textiel- en schilderkunst in expressieve taferelen. Daarmee geeft ze aan ... Lees meer »

Curator Kris Campo heeft de reputatie eigenzinnige keuzes en verrassende combinaties te maken. In ‘This is the sound of C’ brengt ze werk van een tiental hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland bij elkaar, wars van alle ‘hokjes denken’. Ze combineert figuratieve sculpturen, met wervelende keramische potvormen en textiel- en schilderkunst in expressieve taferelen. Daarmee geeft ze aan dat de klassieke indeling van kunstvormen aan de hand van discipline of materiaal, weinig relevant is. Wat telt is de expressie en de impact van het beeld dat de kunstenaar creëert.

Deelnemende kunstenaars: Johannes Nagel, Anne Marie Laureys, Babs Haenen, Clémence Van Lunen, Coline Rosoux, Klaas Rommelaere, Michel Gouery en Robin Vermeersch.

Irma Janssens maakt voor deze tentoonstelling een catalogus.
 

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
Van 1 maart 2021 tot 18 april 2021 (ma van 9:00 tot 23:59,
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
gratis
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1825/this-is-the-so...