u bent hier

Een heilige avond

18 +

Tekst en muziektheater


Kerstavond. Een vrouw, hoogleraar politieke filosofie, zit op het politiebureau voor verhoor. Haar ondervrager is ervan overtuigd dat zij een terroristische aanslag heeft beraamd en dat er precies om middernacht een bom zal ontploffen... Kerstavond. Een vrouw, hoogleraar politieke filosofie, werd door de politie uit haar taxi gehaald en zit op het bureau voor verhoor. Haar ondervrager lijkt ... Lees meer »

Kerstavond. Een vrouw, hoogleraar politieke filosofie, zit op het politiebureau voor verhoor. Haar ondervrager is ervan overtuigd dat zij een terroristische aanslag heeft beraamd en dat er precies om middernacht een bom zal ontploffen...

Kerstavond. Een vrouw, hoogleraar politieke filosofie, werd door de politie uit haar taxi gehaald en zit op het bureau voor verhoor. Haar ondervrager lijkt alles van haar te weten. Hij is ervan overtuigd dat zij een terroristische aanslag heeft beraamd en dat er precies om middernacht een bom zal ontploffen. Of toch niet? Het is half elf, hij heeft slechts anderhalf uur om dat uit te zoeken. De klok tikt.


Een Heilige Avond is het nieuwe toneelstuk van de internationale bestsellerauteur /filosoof Daniel Kehlmann. Met deze voorstelling vraagt hij de toeschouwer waar het recht op privacy stopt en het belang van de staat begint.

Katelijne Verbeke en Warre Borgmans
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
do 15 oktober 2020om 19:00do 15 oktober 2020om 21:00
cc schoten
€ 14,0
Bestel tickets Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be