u bent hier

Edith!

Tekst en muziektheater


Een chansonprogramma met nummers die door Edith Piaf gezongen werden. The show must go on, wat er ook gebeurt.     Komt dat zien ! Komt dat zien ! Edith Gassion, nakomelinge van een roemrijk circusgeslacht. Een overlever. Een bodemloos kind op zoek naar passie, liefde en plezier. Een vrouw die nooit alleen wilde zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding : zingen, ... Lees meer »

Een chansonprogramma met nummers die door Edith Piaf gezongen werden.

The show must go on, wat er ook gebeurt.    


Komt dat zien ! Komt dat zien ! Edith Gassion, nakomelinge van een roemrijk circusgeslacht. Een overlever. Een bodemloos kind op zoek naar passie, liefde en plezier. Een vrouw die nooit alleen wilde zijn. Haar houvast is de muziek. Want uiteindelijk wil ze maar één ding : zingen, zingen, zingen !


Door haar chansons leren we haar beter kennen en via haar muziek doorlopen we haar hele leven. Milord, Hymne à l’amour, Mon Homme, La Marseillaise, Rien de Rien, Une enfant, Padam…


Edith Piaf, een vrouw met vele facetten.


 


Mireille Vaessen zingt al van kleins af aan: intieme liefdesliedjes, jazz, blues, Franse chansons, ... Veel verschillende stijlen, met als gemene deler dat de muziek en de teksten haar raken.

Mireille zingt de chansons.


Martine de Kok is een singer-songwriter met een geheel eigen stijl. In dit muziekprogramma speelt ze piano en accordeon, en ze zingt.


Sam Pasternak speelt al vanaf zijn acht jaar viool en ging al heel snel met zijn vader mee optreden. Samen met Mireille speelt hij meestal gitaar, af en toe ook cello of piano. In Edith! passeren ze allemaal de revue.


Samen muziek maken is het liefste wat ze doen.

Mireille Vaessen, Martine de Kok, Sam Pasternak
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
donderdag 10 februari 2022om 14:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/71384/les-tr...