u bent hier

Ecocyclo Maasmechelen (ook voor mensen met een handicap)


Ecocyclo brengt fietsers langs duurzame plekjes in de streek. Ecocyclo Maasmechelen is speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers en mensen met een fysieke, audititeve en verstandelijke handicap. De tocht is 30 km lang voor wie vertrekt aan de Dienst Toerisme in Maasmechelen (5 km extra voor wie aan Vakantiehuis Fabiola vertrekt). De tocht werd i.s.m. Gezin en Handicap gemaakt. Deze ... Lees meer »

Ecocyclo brengt fietsers langs duurzame plekjes in de streek. Ecocyclo Maasmechelen is speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebruikers en mensen met een fysieke, audititeve en verstandelijke handicap. De tocht is 30 km lang voor wie vertrekt aan de Dienst Toerisme in Maasmechelen (5 km extra voor wie aan Vakantiehuis Fabiola vertrekt). De tocht werd i.s.m. Gezin en Handicap gemaakt.

Deze fietstocht loopt grotendeels over geasfalteerde wegen . Hier en daar rijden we over een kasseistrook. Er zijn geen hoge of steile bruggen. In Dilsen fietsen we door de dorpskern op een niet afgescheiden fietspad. Het Ecocycloboekje is beschikbaar in de klassieke versie, in combinatie met een versie in eenvoudige taal, in Daisy-formaat en in Vlaamse gebarentaal.

Toon kaart Natuurvriendenhuis De Berk
Oude Baan 110
2910 Essen
ATB De Natuurvrienden
€ 2,0
info@denatuurvienden.be
03/2700280
www.deantuurvrienden.be