u bent hier

E X P O - S M A A K M A K E R S


De vrienden van het Jakob Smitsmuseum gingen op zoek naar de verborgen parels uit de museumcollectie. Werken die nog nooit eerder getoond werden aan het grote publiek, krijgen nu de aandacht die ze verdienen. Tot en met 13 juni kan je deze schilderijen, tekeningen en etsen in volle glorie komen bewonderen. Geen tierlantijntjes, geen franjes. Wel eerlijke en pure kunst. Met werken van Jakob ... Lees meer »

De vrienden van het Jakob Smitsmuseum gingen op zoek naar de verborgen parels uit de museumcollectie. Werken die nog nooit eerder getoond werden aan het grote publiek, krijgen nu de aandacht die ze verdienen. Tot en met 13 juni kan je deze schilderijen, tekeningen en etsen in volle glorie komen bewonderen. Geen tierlantijntjes, geen franjes. Wel eerlijke en pure kunst.Met werken van Jakob Smits en kunstenaars uit de Molse School. Jakob Smits leeft. En hoe!Vooraf reserveren via http://www.jakobsmits.be of 014 31 74 35. De tentoonstelling is te bekijken van woensdag tot en met zondag, van 13 tot 17 uur. Groepsbezoeken zijn momenteel niet mogelijk door de coronamaatregelen.


Basistarief: € 4,00
3.00 euro : Volwassenen met korting (ouder dan 65, houder van OKV-, KNACK-, Academie-, studenten- en lerarenkaart) en tussen 18 en 26 jaar
0.00 euro : Jonger dan 18 jaar of houders van een museumpas

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jakob Smitsmuseum
Sluis 155a
2400 Mol
Jakob Smitsmuseum
€ 4,0
karen.delfosse@gemeentemol.be, thomas.deckx@gemeentemol.be, joris.vandonink@gemeentemol.be
+32 14 31 73 54, +32 14 31 74 35
www.jakobsmits.be