u bent hier

Drunk (Another round)

Cinefiel


Constant in een roes leven. Kan dat? In ‘Drunk’ besluiten vier vrienden het uit te testen en proberen elke dag een constant alcoholpromille in hun bloed te handhaven. Maar dat is niet zonder gevolgen.   Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een aandeel alcohol in ons bloed. Die bescheiden intoxicatie opent onze geest voor de wereld om ons heen, vermindert onze problemen en ... Lees meer »

Constant in een roes leven. Kan dat? In ‘Drunk’ besluiten vier vrienden het uit te testen en proberen elke dag een constant alcoholpromille in hun bloed te handhaven. Maar dat is niet zonder gevolgen.


 


Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een aandeel alcohol in ons bloed. Die bescheiden intoxicatie opent onze geest voor de wereld om ons heen, vermindert onze problemen en verhoogt onze creativiteit. Gesteund door die theorie, beginnen Martin en drie van zijn vrienden, allemaal vermoeide leraren op de middelbare school, een experiment om de hele dag door een constant niveau van intoxicatie te handhaven.


Als Churchill de Tweede Wereldoorlog won met een zware alcoholverslaving, wie weet wat een paar druppels voor hen en hun studenten zouden kunnen betekenen? De eerste resultaten zijn positief en het kleine project van de leraren is verheven tot een echte academische studie die resultaten oplevert.


De Deense regisseur Thomas Vinterberg won al meer dan dertig prijzen voor films als ‘Festen’, ‘Jagten’ en ‘Far from the Madding Crowd’ met Matthias Schoenaerts.


 


 

Thomas Vinterberg
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 15 februari 2022om 14:00wo 16 februari 2022om 20:15
Schouwburg Noord
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/86366/thoma...