u bent hier

Dr. Luc Colemont - Geef darmkanker geen kans (in Wilrijk en ook online)

18 +

Gezondheid en zorg


Darmkanker kan in een vroeg stadium opgespoord worden en mits deze tijdige opsporing is de kans op genezing meer dan 90%! Toch verliezen elke dag Vlaamse families een dierbare aan darmkanker. OZ richt daarom op woensdag 9 december een boeiende infoavond in over darmkanker, waar dr. Luc Colemont vertelt over de oorzaken en het belang van vroegtijdig opsporen van de ziekte. Dr. Luc Colemont was ... Lees meer »

Darmkanker kan in een vroeg stadium opgespoord worden en mits deze tijdige opsporing is de kans op genezing meer dan 90%! Toch verliezen elke dag Vlaamse families een dierbare aan darmkanker. OZ richt daarom op woensdag 9 december een boeiende infoavond in over darmkanker, waar dr. Luc Colemont vertelt over de oorzaken en het belang van vroegtijdig opsporen van de ziekte.

Dr. Luc Colemont was 28 jaar maagdarmspecialist in het GZA Sint-Vincentius ziekenhuis te Antwerpen. Sinds januari 2016 is hij fulltime werkzaam voor de vzw Stop Darmkanker die hij zelf opgericht heeft in 2012 en waarmee hij sedert de oprichting al meer dan 300 lezingen gaf. Tijdens deze lezing komt men meer te weten over het belang van een vroege opsporing van darmkanker en alles wat daarmee samenhangt. Informatie en voorlichting zijn immers cruciaal in de strijd tegen darmkanker.

Deze sessie kan je zowel in Wilrijk als via webinar volgen.
Basistarief: €15
OZ klanten: €8*

* De vermelde voordelen en diensten voor OZ klanten zijn enkel geldig voor klanten van OZ501 die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OZ Wilrijk
Boomsesteenweg
2610 Wilrijk (Antwerpen)
woensdag 9 december 2020 van 19:00 tot 20:00
OZ Vitaliteit vzw
€ 15,0
www.oz.be/vitaliteit/details/2020/onl...