u bent hier

Dr. HENDRIK CAMMU : ouder worden voor beginners en gevorderden AFGELAST

Gezondheid en zorg


Hendrik Cammu is hoogleraar en gynaecoloog verbonden aan de VUB. Hij vindt het bijzonder belangrijk om medische wetenschappen te populariseren. Hij raakte bij een breder publiek bekend toen hij meerdere seizoenen een wekelijkse medische rubriek had in het televisieprogramma ‘De Laatste show’ op TV1. We weten wel hoe we onze gezondheid kunnen verbeteren maar onze pogingen leiden meestal tot een ... Lees meer »

Hendrik Cammu is hoogleraar en gynaecoloog verbonden aan de VUB. Hij vindt het bijzonder belangrijk om medische wetenschappen te populariseren. Hij raakte bij een breder publiek bekend toen hij meerdere seizoenen een wekelijkse medische rubriek had in het televisieprogramma ‘De Laatste show’ op TV1.
We weten wel hoe we onze gezondheid kunnen verbeteren maar onze pogingen leiden meestal tot een pover resultaat. Dat komt omdat ons gedrag vol zit met onbewuste handelingen die haaks staan op gezond gedrag. Dr. Cammu maakt om af te sluiten een ranking op van de beste tips om onze levenskwaliteit te verbeteren. Wie naar de voordracht komt loopt het risico om langer te leven ..

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC Den Boomgaard
Antwerpsesteenweg 43
2520 Broechem (Ranst)
maandag 7 december 2020 van 14:00 tot 17:00
VOR Ranst
€ 7,0
erik.dutoit@pandora.be