u bent hier

Dokter Me Di Cin: vertelling en workshop (voorleesweek)

9 +

Creativiteit


Kom luisteren naar onze kamishibai in het kader van de voorleesweek en ga achteraf aan de slag met bloemen en planten tijdens onze workshop. Wanneer prins Ma La Di ziek is, laat de keizer de wijze dokter Me Di Cin komen. Die constateert al snel dat wat frisse lucht de prins goed zal doen, maar Ma La Di weigert om naar buiten te gaan. Door hem iedere dag verhalen te vertellen over de ... Lees meer »

Kom luisteren naar onze kamishibai in het kader van de voorleesweek en ga achteraf aan de slag met bloemen en planten tijdens onze workshop.

Wanneer prins Ma La Di ziek is, laat de keizer de wijze dokter Me Di Cin komen. Die constateert al snel dat wat frisse lucht de prins goed zal doen, maar Ma La Di weigert om naar buiten te gaan. Door hem iedere dag verhalen te vertellen over de fantastische bloemen en planten die hij heeft gezien op zijn zoektocht naar het genezende kruid, weet dokter Me Di Cin de prins uiteindelijk over te halen om toch met hem mee naar buiten te gaan.


Kom luisteren naar onze kamishibai in het kader van de Voorleesweek en maak ga achteraf zelf aan de slag met bloemen en planten tijdens onze workshop.


Praktisch:


Vooraf inschrijven is verplicht.


Voor kinderen van 5 tot 11 jaar.


Andere leeftijden en ouders zijn niet toegelaten.


De workshop duurt 2 uur.


 

bibliotheek permeke
Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
woensdag 25 november 2020om 14:00
bibliotheek permeke
gratis
Sign Up
www.permeke.org/nl/event/82311/voorle...