u bent hier

Doe rustig

18 +

Komedie


Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. (bericht van 30.11) Deze voorstelling is geannuleerd omwille van corona. Ticketkopers krijgen binnenkort een email. Heb jij tickets maar heb je geen mail gekregen? Check je ... Lees meer »

Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen.

(bericht van 30.11) Deze voorstelling is geannuleerd omwille van corona. Ticketkopers krijgen binnenkort een email. Heb jij tickets maar heb je geen mail gekregen? Check je spamfolder. Meer info, mail ons op kern@antwerpen.beDruk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality time door naar deze voorstelling te komen.“Stand-upper Erhan Demirci bewijst een getalenteerd publieksmenner én acteur te zijn. Met het hart op de juiste plaats.” (Focus Knack) 

Erhan Demirci
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
zaterdag 30 januari 2021om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 14,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75497/doe-ru...