u bent hier

Doe rustig - GEANNULEERD!

Humor comedy


Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd.  Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time in de ... Lees meer »

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd.  Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time in de nieuwe zaalshow van Erhan Demirci. Demirci is een stand-upcomedian die in 2010 de ...

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling geannuleerd. 

Druk, druk, druk... Het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit ons zelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen. Neem even wat gas terug en geniet van anderhalf uur quality-time in de nieuwe zaalshow van Erhan Demirci.

Demirci is een stand-upcomedian die in 2010 de juryprijs van de 123 Comedy Award won. Sindsdien werkt hij non stop aan zijn comedy-carrière op het podium maar ook in de boekskes: Erhan is het hoofdpersonage in de Knack-cartoons Erhan. Vorig jaar nam hij, naast collega Amelie Albrecht, deel aan De slimste mens ter wereld.

14 - 12 euro
-19 jaar: 7 euro

www.erhandemirci.be 

Clubzaaltje Hingene
Leopoldstraat 8
2880 Bornem
donderdag 25 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
Clubzaaltje Hingene
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...