u bent hier

Doe je mee aan Grote Vogelweekend in het Natuurpunt Museum?

3 +


Tijdens het Grote Vogelweekend van Natuurpunt worden in duizenden tuinen in Vlaanderen tegelijk de vogels geteld die komen meesmullen in je tuin. Ook dit jaar zetten wij onze tuinvogels extra in de kijker met een feest voor vogels en bezoekers! In de tuin van het Natuurpunt Museum kan je de vogels in actie zien op de voederplaats. Met een verrekijker in de hand kan je ze van dichterbij ... Lees meer »

Tijdens het Grote Vogelweekend van Natuurpunt worden in duizenden tuinen in Vlaanderen tegelijk de vogels geteld die komen meesmullen in je tuin. Ook dit jaar zetten wij onze tuinvogels extra in de kijker met een feest voor vogels en bezoekers!

In de tuin van het Natuurpunt Museum kan je de vogels in actie zien op de voederplaats. Met een verrekijker in de hand kan je ze van dichterbij bekijken. Een gids helpt je met het herkennen van de vogels en in het museum kan je de opgezette vogels bewonderen.

Zin om te knutselen? Dat kan, ga aan de slag en maak je een vogelvoedersnoer.

En wat dacht je van een silhouetten zoektocht?! Ontvang bij aankomst je zoektocht, ga op pad in het museum en zoek de silhouetten. Geef je oplossing af aan het onthaal en wie weet val je in de prijzen!

In de cafetaria kan je terecht om te genieten van een (warm) drankje of streekbier. En onze pop-up winkel is opnieuw aangevuld met vogelvoer, voederkastjes, leuke natuurspullen en boeken.

Kortom, een activiteit voor klein en groot!

Meer info

http://vogelweekend.natuurpunt.be/ , museum@natuurpunt.be, 014-47 29 55

https://www.facebook.com/NatuurpuntMuseumEnErfgoed

https://www.facebook.com/NatuurgaardDeWending

Toon kaart Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout
zo 26/01/20 van 10:00 tot 16:00
Natuurpunt CVN
museum@natuurpunt.be
014 47 29 50
www.natuurpunt.be/agenda/doe-je-mee-a...