u bent hier

Dimitri Leue

5 +


De Familie Von Kapp brengt rock-'n-roll voor kinderen van elke maat en soort. Bovendien is De Familie Von Kapp bijzonder gul want zelfs volwassenen mogen aan boord. Klein Duimpje roept: “Waar zijn die handjes?” . Bij de Von Kapps zijn dansende schoentjes besmettelijk, krijgt Assepoester dienstencheques en bouwen biggetje huisjes van polyetheen. De Familie Von Kapp werkt met plezier op je ... Lees meer »

De Familie Von Kapp brengt rock-'n-roll voor kinderen van elke maat en soort. Bovendien is De Familie Von Kapp bijzonder gul want zelfs volwassenen mogen aan boord.


Klein Duimpje roept: “Waar zijn die handjes?” . Bij de Von Kapps zijn dansende schoentjes besmettelijk, krijgt Assepoester dienstencheques en bouwen biggetje huisjes van polyetheen.


De Familie Von Kapp werkt met plezier op je heupen. Ze zingen over sprookjes en het publiek leeft nog lang en gelukkig.


Dimitri Leue is schrijver, bedenker en speler van heel wat gesmaakte kinder-en volwassenenvoorstellingen. Bij de Familie Von Kapp danst, zingt en rapt hij tot de hele koer davert met een band die barst van spelplezier.


Dimitri Leue is een woordenaar met humor. De frontman bespeelt het jonge volkje als een geboren rattenvanger van Hamelen. Applaus wordt vervangen door een collectieve wilde spagaat in de lucht,“want het einde van een liedje doen wij zo”. Hij duikt in het publiek, voert een gesprek met de ontstemde gitaar van Kenny. Muziek voor kinderen, het is geen evidente opdracht. Maar de familie Von Kapp doet het met verve en veel goesting.” (Theater Aan Zee in TAZette)


Spel: Dimitri Leue, Antoon Offeciers, Ken Pichal, Wouter Berlaen & Jordi Geuens


https://leue.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Binnenkoer - De Zwaan
Markt 28
2400 Mol
zondag 4 juli 2021 van 14:00 tot 14:00
€ 8,0
014 33 09 00
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...