u bent hier

Dimitri Leue - Wat valt er?

Tekst en muziektheater


Dimtri Leue leest een brief voor van zijn grootvader, een havenloods, die op een schone dag merkt dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt. Het is een nostalgisch, humoristisch verhaal over de liefde. Ook wel een bitterzoet komisch verhaal met erotische elementen. Zoals daar zijn: een tepelhof (eigenlijk 2), een snor (wel degelijk 1) en olijfolie (ongeveer 250dl), ... Dimitri Leue ... Lees meer »

Dimtri Leue leest een brief voor van zijn grootvader, een havenloods, die op een schone dag merkt dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt. Het is een nostalgisch, humoristisch verhaal over de liefde. Ook wel een bitterzoet komisch verhaal met erotische elementen. Zoals daar zijn: een tepelhof (eigenlijk 2), een snor (wel degelijk 1) en olijfolie (ongeveer 250dl), ...


Dimitri Leue is bekend als acteur van theater en tv maar ook als schrijver. Zijn loopbaan begon bij De Kakkewieten, het legendarisch gezelschap waar ook Pieter Embrechts, Tine Embrechts en Adriaan Van den Hoof deel van uitmaakten. Met ‘Wat valt er?’ brengt hij zijn eerste solotheatervoorstelling die ook wel héél véél ‘comedy’ is.

 

Theater
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
zaterdag 7 november 2020om 20:30
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 12,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...