u bent hier

Digitale infodagen


Op maandag 17 mei verschijnt het cursusaanbod 2021/2022 online. Normaal zouden we je op onze campussen ontvangen om je ons cursusaanbod voor te stellen en al je vragen te beantwoorden, maar door de coronapandemie kan dat helaas niet. Daarom organiseren we dit jaar digitale infodagen. Ben je geïnteresseerd in één van onze cursussen, maar zit je nog met vragen? Stel ze dan tijdens onze digitale ... Lees meer »

Op maandag 17 mei verschijnt het cursusaanbod 2021/2022 online. Normaal zouden we je op onze campussen ontvangen om je ons cursusaanbod voor te stellen en al je vragen te beantwoorden, maar door de coronapandemie kan dat helaas niet. Daarom organiseren we dit jaar digitale infodagen.

Ben je geïnteresseerd in één van onze cursussen, maar zit je nog met vragen? Stel ze dan tijdens onze digitale infodagen van dinsdag 25 mei tot en met donderdag 27 mei.

Tijdens de digitale infodagen beantwoorden we jouw vragen graag via online infosessies via Teams, in chatsessies en tijdens telefonische spreekuren.

Je vindt het programma op onze website

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Crescendo CVO Campus Louis Zimmer
Predikherenstraat 18
2500 Lier
Van di 25 mei 2021 00:00 tot do 27 mei 2021 23:59
Crescendo CVO
gratis
info.lier@crescendo-cvo.be
crescendo-cvo.be/nl