u bent hier

Digitale fotografie 1

18 +

Fotografie


Tijdens de eerste basismodule staat het leren kennen van de camera en haar instelmogelijkheden centraal. Daarnaast worden de belangrijkste fotografische principes rond scherpstellen, belichting en beeldcompositie één voor één behandeld. Je leert deze principes en technieken omzetten naar de correcte camera-instellingen, zodat je op een succesvolle manier de gewenste foto kan maken. Dankzij een ... Lees meer »

Tijdens de eerste basismodule staat het leren kennen van de camera en haar instelmogelijkheden centraal. Daarnaast worden de belangrijkste fotografische principes rond scherpstellen, belichting en beeldcompositie één voor één behandeld. Je leert deze principes en technieken omzetten naar de correcte camera-instellingen, zodat je op een succesvolle manier de gewenste foto kan maken.
Dankzij een gestructureerde foto-analyse leer je op een genuanceerde manier naar het werk van bekende fotografen kijken. Tevens maak je kennis met het nabewerkingsprogramma Adobe Lightroom CC. Twee lesmomenten kunnen verplaatst worden naar een ander moment en een andere locatie.

Toon kaart Crescendo CVO Campus Hof van Riemen
Frans Coeckelbergsstraat 22
2220 Heist-op-den-Berg
Van 2 februari 2021 tot 8 juni 2021
CVO Crescendo
€ 90,0
info.digitalefotografie@crescendo-cvo.be
crescendo-cvo.be/nl/opleidingen/digit...