u bent hier

Dierenplezier aan zee (2+)

3 +

Tekst en muziektheater, Kunst en kunsteducatie


Dierenliedjes voor de allerkleinsten. Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen je mee naar een zee vol wonderlijke vriendjes. De schitterende zeester, de glibberige kwal, de verliefde octopus en vele andere waterwezens komen voorbij in vrolijke liedjes en kleurrijke beelden. Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en muziekmatrozen Ivanov en ... Lees meer »

Dierenliedjes voor de allerkleinsten.
Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen nemen je mee naar een zee vol wonderlijke vriendjes. De schitterende zeester, de glibberige kwal, de verliefde octopus en vele andere waterwezens komen voorbij in vrolijke liedjes en kleurrijke beelden.

Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en muziekmatrozen Ivanov en Petrolium de allerkleinsten mee naar zee. Al zingend stellen ze daar hun dierenvriendjes voor: de romantische walvis, de schitterende zeester, de verliefde octopus, de glibberige kwal, de kruipende krab en tal van andere kleurrijke zeedieren.

Spits je oren, wrijf je oogjes uit en beleef dit muzikale pareltje samen met Mevrouw de Poes en de muziekmatrozen!

Mevrouw de Poes
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
zondag 23 mei 2021om 15:00
cc schoten
€ 8,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be