u bent hier

Diaro: 45 semanas al sur de le México

Milieu en natuur


In de herfst van 2012 hebben René Goris en Mieke Geuens een maand uitgetrokken om een paar van de zuidelijke staten van Mexico, Oaxaca, Guerrero, Michoacan en Puebla, te bezoeken met als hoofddoel op zoek te gaan naar echeveria’s. Vanuit Mexico City startten ze met hun huurauto en via de staat Puebla ging het naar de vallei van Tehuacan. Onderweg wordt er af en toe halt gehouden, de ene keer ... Lees meer »

In de herfst van 2012 hebben René Goris en Mieke Geuens een maand uitgetrokken om een paar van de zuidelijke staten van Mexico, Oaxaca, Guerrero, Michoacan en Puebla, te bezoeken met als hoofddoel op zoek te gaan naar echeveria’s.
Vanuit Mexico City startten ze met hun huurauto en via de staat Puebla ging het naar de vallei van Tehuacan. Onderweg wordt er af en toe halt gehouden, de ene keer voor een kleine mammillaria of echeveria, een volgende keer voor een vallei vol met grote
zuilcactussen. Op dit tijdstip waren de planten in de zuidelijke staten nog in groei en het landschap gaf een groene indruk met veel bloemen. Er werd al eens gestopt voor een bloeiende orchidee of een mooie tillandsia in bloei.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parochiecentrum O.L. Vrouw Wijnegem
Wommelgemsesteenweg 36
2110 Wijnegem
zaterdag 19 september 2020 van 14:00 tot 17:00
cactussen & vetplanten v. z.w.
gratis
info@cactussenvetplanten.be
www.cactussenvetplanten.be
03 646 67 03