u bent hier

Detectives gezocht voor fotozoektochten


De expeditieteams van onze Natuurpuntafdeling hebben voor jullie supertoffe speurtochten in de natuur samengesteld. In de Ravelse Gewestbossen liggen vanaf nu niet 1 maar 2 coole fotozoektochten. Een familietocht van 5.5 km, een sportieve tocht van 8 km. Activiteiten onderweg voor jong en oud: foto’s zoeken, bomen / struiken herkennen, opdrachten uitvoeren. Er zijn leuke prijzen te winnen. ... Lees meer »

De expeditieteams van onze Natuurpuntafdeling hebben voor jullie supertoffe speurtochten in de natuur samengesteld.
In de Ravelse Gewestbossen liggen vanaf nu niet 1 maar 2 coole fotozoektochten. Een familietocht van 5.5 km, een sportieve tocht van 8 km.
Activiteiten onderweg voor jong en oud: foto’s zoeken, bomen / struiken herkennen, opdrachten uitvoeren. Er zijn leuke prijzen te winnen. Voor de familieroute is er een Vleermeeskast te winnen. De sportieve route geeft je kans op een grote fles Ogentroost, een lekker biertje. Tweede en derde prijs zijn twee of één gratis consumptie in het Boshuis. Start en parking is voor beide routes aan het Boshuis, Jachtweg 27 te Ravels. Hoe kan je deelnemen? De zoektochten zijn te verkrijgen in het Boshuis tijdens de openingsuren (zondag van 11 tot 17 h).
Ook is er een mogelijkheid om via mail na betaling op de rekening met mededeling familie of sportieve route + mailadres.
Kostprijs: 5€/stuk, 8€ voor beide tochten
rekeningnummer: BE82 9731 3697 7168
mailadres: proostvicky@gmail.com
Bij beide tochten dient een mailadres achtergelaten te worden zodat deelgenomen kan worden aan de wedstrijd. De antwoorden kan je binnenbrengen in het Boshuis of via mail ten laatste 31 mei 2021. (Vergeet niet de vermelding van het mailadres waar je deze tocht mee hebt aangekocht) proostvicky@gmail.com.
Op 4 juni maken we de winnaars bekend. Deze winnaars worden persoonlijk via mail op de hoogte gebracht. Ze mogen 6 juni hun prijs in ontvangst nemen in het Boshuis. De opbrengst gaat naar aankoop en beheer van natuurgebied in Ravels en Turnhout. Alvast bedankt voor uw steun en veel speurplezier.
Team Ogentroost & Team Kwel en Wee

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Boshuisje
Jachtweg 27
2380 Ravels
Van do 8 april 2021 00:00 tot zo 16 mei 2021 23:59
Natuurpunt Turnhoutse Kempen
€ 5,0
proostvicky@gmail.com