u bent hier

Dennis Tyfus - kunstINgang #16

Kunst en kunsteducatie


Dennis Tyfus is een Belgisch beeldend kunstenaar, radiomaker, muzikant en uitgever. De artistieke praktijk van Tyfus kenmerkt zich door het ontbreken van kenmerken. Naast een voorliefde voor tekenen en taal, bestaat zijn oeuvre bovenal uit een kluwen van verschillende media, thema’s en activiteiten.   Dennis Tyfus (°1979) is een Belgisch beeldend kunstenaar, radiomaker, specialist, ... Lees meer »

Dennis Tyfus is een Belgisch beeldend kunstenaar, radiomaker, muzikant en uitgever. De artistieke praktijk van Tyfus kenmerkt zich door het ontbreken van kenmerken. Naast een voorliefde voor tekenen en taal, bestaat zijn oeuvre bovenal uit een kluwen van verschillende media, thema’s en activiteiten.

 


Dennis Tyfus (°1979) is een Belgisch beeldend kunstenaar, radiomaker, specialist, cassettenrecorder, muzikant en uitgever. Naast een sterke lokale verankering en verbondenheid met de Antwerpse kunst- en muziekwereld heeft hij de voorbije jaren ook een substantieel internationaal netwerk uitgebouwd.


De artistieke praktijk van Tyfus kenmerkt zich door het ontbreken van kenmerken. Naast een voorliefde voor tekenen en taal, bestaat zijn oeuvre bovenal uit een kluwen van verschillende media, thema’s, activiteiten en samenwerkingen.
foto: Ans Brys
--------------------------------------------

kunstINgang

#18 Sarah Smolders

#17 Felix De Clercq

#16 Dennis Tyfus

#15 Sine Van Menxel

#14 Fred Bervoets

#13 Kelly Schacht

#12 Thé van Bergen

#11 Michèle Matyn

#10 William Ludwig Lutgens

#09 Wesley Meuris

#08 Ria Pacquée

#07 Dries Segers

#06 Vincent Geyskens

#05 Arnaud De Wolf

#04 Roeland Tweelinckx

#03 Nel Aerts

#02 Klaas Rommelaere

#01 Benny Van den Meulengracht-Vrancx


 

Dennis Tyfus - kunstINgang #16
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
Van 22 september 2020 tot 18 december 2020
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
gratis
www.ccmerksem.be/nl/event/73175/kunst...