u bent hier

Denk, Schrijf, Spreek, Nabokov | Discordia

Tekst en muziektheater


Dierbare vrienden zoals Beckett, Stanislavski, Brecht, Ionesco, Shakespeare, Kafka en Rilke passeerden reeds de oeuvrecatalogus van Discordia. Nu zijn ze beland bij Vladimir (Volodja) Nabokov: dichter, romanschrijver, ontwerper van schaakproblemen en vermaard vlinderdeskundige. Nabokov en zijn onafscheidelijke echtgenote Vera Slonim zijn samen met hun zoon Dimtri de protagonisten, in een ... Lees meer »

Dierbare vrienden zoals Beckett, Stanislavski, Brecht, Ionesco, Shakespeare, Kafka en Rilke passeerden reeds de oeuvrecatalogus van Discordia. Nu zijn ze beland bij Vladimir (Volodja) Nabokov: dichter, romanschrijver, ontwerper van schaakproblemen en vermaard vlinderdeskundige.

Nabokov en zijn onafscheidelijke echtgenote Vera Slonim zijn samen met hun zoon Dimtri de protagonisten, in een levenslang conceptueel spel met ideeën en maskerades.

"De wieg schommelt boven een afgrond en het gezond verstand zegt ons dat ons bestaan niet meer is dan een vluchtig kiertje licht tussen twee eeuwigheden van duisternis."

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Monty Kultuurfaktorij
Montignystraat 3-5
2018 Antwerpen 18
vr 27 november 2020 van 20:30 tot 22:30 za 28 november 2020 van 20:30 tot 22:30
Monty Kultuurfaktorij
€ 16,0
www.monty.be/nl/programma/discordia-d...