u bent hier

Den Tarmac - Senne Guns

16 +

Humor comedy


Het openluchtpodium van het Cultureel Centrum Aartselaar glijdt de zomervakantie in met een zalige avond vol muziek & humor! VOORPROGRAMMA: Gipsy-swing ensemble ‘Ciné-manouche’ SENNE GUNS, OPUS 3 - CABARET Zanger en pianist Senne Guns vertelt kleine verhalen en grote dromen. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang ... Lees meer »

Het openluchtpodium van het Cultureel Centrum Aartselaar glijdt de zomervakantie in met een zalige avond vol muziek & humor!

VOORPROGRAMMA: Gipsy-swing ensemble ‘Ciné-manouche’

SENNE GUNS, OPUS 3 - CABARET
Zanger en pianist Senne Guns vertelt kleine verhalen en grote dromen. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste?

Dankzij een mix van humor, muziek en absurdisme bekroonde de jury Senne met een finaleplaats op het Leids Cabaretfestival 2019.

- Deuren: 19.00u
- Start voorprogramma: 20.00u
>> Bij regenweer gaan we den tarmac niet op maar blijven we overdekt in het Technisch Magazijn - Oude Straat 8, Aartselaar.

De ganse crew blijft dan toch volledig ter beschikking om ieder een behouden en droge vlucht te garanderen. De poorten van het technisch centrum blijven open, zodat er voldoende ventilatie is. Ook alle andere voorschriften blijven gerespecteerd.

De ‘Academie Woord & Muziek Aartselaar’ was tot op heden een filiaal van de Academie Wilrijk. Vanaf volgend schooljaar neemt de Academie Hemiksem-Schelle het filiaal in Aartselaar over. Op ‘Den Tarmac’ maken we graag al kennis met de nieuwe bewoners van de Aartselaarse Academie. We laten jullie graag meegenieten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parking Muziekacademie tussen Leon Gilliotlaan en Carillolei
-
2630 Aartselaar
vrijdag 2 juli 2021 van 19:00 tot 23:00
€ 7,0
bit.ly/Tarmac_SenneGuns
www.cultureelcentrumaartselaar.be